Referenser

Här kan du läsa om vad andra har tyckt om en sittning med mig.

Du får väldigt gärna lämna din egen referens då det kan vara av intresse för andra innan de själva avgör om de vill boka en konsultation.

Var vänlig scrolla ner till slutet på sidan för att lämna din feedback . Tack!  

52 Comments


 1. // Reply

  Har haft ett antal läsningar med Lotta. Hon är så pricksäker så det känns nästan lite skrämmande. Rekommenderar Lotta med värme. Hon är otroligt sympatisk och förstående.
  Tack!


 2. // Reply

  Har man något som man går och bekymrar sig för så rekommenderar jag ett samtal med Lotta. Vid varje tillfälle som vi har kontakt ställer jag frågor och får svar och svaren kan jag lita på.


 3. // Reply

  Tusen tack Lotta en tung sten har lossnat som har tyngt mig.
  Känner ett lugn efter mitt samtal med dig. Det var så klockrent det du berättade om mig och mina fina barn. Tusen tack och en stor kram Maria


 4. // Reply

  Tack Lotta för ett givande samtal, du inspererar o ger kraft, och väcker nya tankar, o det du levererar är så instämmande!!! Ser framemot fler samtal o möten, tack än en gång!!! Berit


 5. // Reply

  Lotta körde “Öppna frågor” med mig om ekonomin och vips fick hörde en person av sig och ville ge mig gratis affärscoachning, jag fick tre gratisnätter på ett hotell, ett par personer betalade oväntat in pengar…
  Allt inom ett par veckor!
  Gissa om jag är glad?! 🙂


 6. // Reply

  Tack Lotta för en pricksäker läsning. Du är fantastiskt duktig och har rätt till 100%
  Många svar fick jag och på vägen hem dök nya frågor upp men allt löser sig. Kommer klart att komma tillbaka till dig. kram


 7. // Reply

  For ei fantastisk dame,
  Mens jeg snakket med Lotta,jeg følter at hun kjenne meg veldig godt.Fortalt om noe negativt situasjion som jeg er i på jobben.som er sant.
  Jeg ha smerte i en erm ,hun vist akkurat punkt og hva den er, og behandling jeg trenger.
  Hun merket hvordan jeg hatt det i barndom,og nå.
  Lotta vet hvordan jeg ha det inni meg selv,og lærte meg noe setninger som jeg må øver meg med.
  Hun fortalt om ting som kommer til å sjer som er positivt.
  Lotta vet hvordan jeg ha hatt det og ha det nå,ingen andre kunne ha vist.
  Og mens vi snakket hun merket at jeg trenger behandling i en tann.too right she is.
  Jeg ha middeltidlig fylling som plager meg. Sprøtt hu er bare fantastisk.
  Jeg anbefalle henne til den sterkest.
  Hjertelig tusen takk Lotta .


 8. // Reply

  Lottas öppna frågor har hjälpt mig att blottlägga obearbetade områden i mig själv och som nu fått komma upp i ljuset och utvecklas. Det är fantastiskt vad dessa frågor öppnar dörrar till nya insikter och framför allt nya lösningar. Tillsammans med Lottas spot on guidning, får jag insikter som gör att jag kan släppa gammalt och ta in nytt.


 9. // Reply

  Lotta är riktigt bra. Hon prickar rätt med sin träffsäkerhet. Att ha fått två sittningar med Lotta är en av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv. Livet har börjat flyta på i rätt riktning. Jag rekommenderar Lotta varmt.


 10. // Reply

  Klockrent! Allt du sa stämmer:)


 11. // Reply

  Jag kan bara säga tack för ett fint och trevligt samtal. Kloka ord och träffande beskrivningar. Jag tvekar inte en sekund att rekommendera ett samtal, styrkan går genom etern 🙂


 12. // Reply

  Vill bara säga att Lotta är äkta vara.
  Lotta, du fick mig att vakna och se på mig själv och livet med nya ögon.
  Vårt möte gav mig otrolig kraft och insikt.
  Jag tackar dig från djupet.

  Kärlek/Nadia Södercrona


 13. // Reply

  Tack Lotta!
  Genom den halvtimme vi pratade vände du mitt liv till det bättre!
  Du gav mig bekräftelse på vad jag hade funderat på!
  Tack för din positiva energi och ditt enorma stöd till mig “en främling”.
  Behöver du hjälp, ta kontakt med Lotta. Men var beredd, mirakel kan ske!! 😉
  Ljus och kärlek <3 Nina


 14. // Reply

  Det var av en slump jag bokade tid för sittning hos Lotta.
  Jag kände av hennes energier o insåg att hon kommer
  kunna ge mig svaren jag söker så jag bokade en tid.
  Det var så detaljerade beskrivningar av vissa saker, även
  ordvalen var hämtade ur mitt liv så jag blev full i skratt
  för det där var ju på pricken mitt liv o mina nära hon
  pratade om. Jag hade rätt om Lottas skicklighet o jag är
  väldigt imponerad!


 15. // Reply

  Tack Lotta för din kunskap som ger verktyg för hur man själv kan använda frågor för att lära sig hantera en mobbningssituation och komma vidare.
  Du verkligen brinner för det du gör och får det som är jobbigt och tungt att komma upp till ytan på ett sätt som gör att jag förstått mer om vad det handlar om. När det gäller din intuitiva förmåga så skulle den vara ett utmärkt verktyg för företag som vill jobba för en bra psykosocial miljö.
  Jag rekommenderar dig både som föreläsare och för individuellt stöd att finna verktyg att komma vidare då du är kunnig i det du gör och din styrka och värme smittar av sig att våga lite till.


 16. // Reply

  Jag vill också instämma i vad många andra före mig sagt, det är sååå bra att prata med Lotta! Jag kan ibland grubbla över olika val i livet och fundera mycket över tex jobbet – Lotta ger mig ett lugn och jag känner att allt ordnar sig! Jag har både träffat och talat i telefon med Lotta och har varit med om att mycket av det Lotta sagt stämmer.

  När jag träffade Lotta första gången och frågade om vi kommer lyckas få ett syskon till vår dotter Alice (som då var 2-3 år) så sa Lotta att detta sker när vår dotter är 5 år. Mycket riktigt, när Alice förra året var 5 år fick vi äntligen lillasyster Ida…

  Lotta ger mig trygghet och framtidshopp!


 17. // Reply

  Tack fina Lotta, jag måste säga att det var på pricken i ALLT du sa. Jag är mållös :-), hur kan du tex, beskriva min söner så ingående och så tydligt, så olika som de är, för de är verkligen olika som dag och natt…. Du är dessutom så tydlig och rättfram, vilket är kanon. Jag kände en stor lättnad efteråt och jag känner mig just nu lugn och trygg inför framtiden.Tack! Jag kommer att rekommendera dig varmt och med glädje! I´ll be back 🙂


 18. // Reply

  Lotta Lindh är precis som hon annonserar, en intuitiv vägledare. Hon leder mig som klient ut ur de trassligheter som får mig att se grumligt. Hon pekar på mina blindfläckar. Det kan handla om något så enkelt som att jag använder ord och tankar på ett sätt som får mig att slå krokben på mig själv. Hon får mig att inse att jag ibland står på huvudet genom att liksom tänka upp och ner. Genom att symboliskt ställa mig på fötterna igen, återfår världen och livet sina rätta proportioner. Trycket i bröstet lättar och hjärtat öppnas.
  Hon noterar när jag på ett märkligt sätt vrider tänkandet motsols. Det är som om klockan går baklänges och jag försöker gå framåt i tiden. Det är ingen behaglig känsla. Det är som att cykla med handbromsen på. Men Lotta, hjälper mig att vrida mig ett halvt varv. Det är nämligen lättare att finna flow om man som klockan gör, går medsols.
  Jag talar förstås om hur jag upplever det och det är så det här det känns när man får tillfälle att tala med Lotta. Om jag bokat tid med Lotta i ett tillstånd av obalans och oro brukar samtalet sluta med lugn och en känsla av att kroppen väger mindre än när jag slog hennes telefonnummer.
  Hon ger meddelanden som i stunden är rätt och just då behövs. Hon träffar ofta mitt i prick, precis som intuitionen gör, om man som Lotta har förmågan att lyssna in den.


 19. // Reply

  Jag har aldrig varit med om en sittning tidigare. Hade med mig ett öppet sinnelag till vårt samtal. Jag lyssnade och tog till mig. När Lotta frågade “Betyder det här något för dig?” efter att hon sagt något som skulle kunna vara obegripligt, så satt jag bara och gapade.
  Ja, det betyder något OCH jag förstår vad det betyder.
  Med grej efter grej….

  Fascinerande rent ut sagt.

  Jag är tacksam att jag lyssnade på min intuition att ta följa länken jag såg och sedan ta kontakt med Lotta. Det har handgripligen hjälpt mig i min vardag.

  Tack!


 20. // Reply

  Mitt allra första samtal med Lotta en dag i somras, var brutalt.. rakt, spikrakt på vad som skedde där och då..! Som om Lotta hade varit på plats själv när det hände..

  Det krävdes bara de fyra första inledande orden från Lotta för att med kuslig exakthet sätta fingret på anledningen till samtalet..

  Katastrofalt, svårt och tungt på många sätt, men jag har aldrig tidigare mötte en sådan genuin medkännande människa som way past all tid, tog sig tid att landa budskapet i mig..! Som lärde mig att andas, att se ljuset, att våga tro på mig själv, att hämta upp mig ur djupet, som fick mig att inse att jag också har rätt att känna mig stolt och värdig – inte minst för mina fina barns skull.

  De har (givetvis!) blivit flertalet samtal, Lotta tar sig alltid tid..! Finner det som en skänk från ovan att få ta del av Lotta och hennes kunskaper. Numer ringer jag henne gärna av ren glädje för att få berätta om allt det fina och underbara som händer (för att jag vill att hon ska få veta och för att jag vill dela min glädje med henne) – som Lotta redan med en sån kuslig exakthet redan hade berättat skulle ske.. ;)!

  Kan inte annat än av hela mitt hjärta ge mina varmaste rekommendationer!!!

  Allt är väl!
  //C.


 21. // Reply

  Det var helt fantastiskt att prata med Lotta. Hon var så “spot-on” så hon till och med kunde se att vi renoverade hemma och att det låg lister i hallen!! Jag funderar på att städa ordentligt innan jag ringer nästa gång. 🙂
  Hon träffade rätt på allt och jag fick så otroligt mycket svar. Saker jag inte ens visste att jag undrade över. När vi var klara var jag helt otroligt lugn och varm i hela kroppen. Till och med idag – 5 dagar efteråt så sitter lugnet kvar. Det var helt magiskt!
  Jag och min man gjorde en numerologi-analys av både oss själva som individer och även hur vi passade ihop och det var väldigt spännande och utvecklande. Ett oerhört kraftfullt verktyg som underlag för att komma närmare varandra.
  Lotta är en oerhört varm och förtroendeingivande person och hon ger verkligen av HELA SIG själv och man känner hennes kärlek och glädje i att hjälpa. Det var helt magiskt!! TACK Lotta och massor med tack för allt du gav mig!!


 22. // Reply

  Lotta tusen tack <3 jag känner ett inre lugn jag som trodde att livet var slut så illa var det med mig..:( det du lärde mig kommer jag ta med mig från och med nu och jag har precis tagit några djupa andetag och känner en helt annan säkerhet i mig själv..Tack för att jag fick höra av dig att jag ska fortsätta att vara mig själv..Varma kramar och till er som inte pratat med Lotta gör det något jag gjorde nu för hade svar jag sökte och hon hjälpte mig att vägleda mig rätt..


 23. // Reply

  Tack Lotta för en fin vägledning du bekräfta mig det är sällan man möter en sådan rakhet och den uppskattades. light and love and peace Elisabeth


 24. // Reply

  Lotta kändes rak, ärlig, tydlig och mycket seriös! Hon läste av mig och de närmsta relationerna runt omkring på ett öppet och ärligt sätt! Lotta kom med många bra tips och goda råd om hur jag kan förbättra och förändra för mig själv och vad jag skulle sätta fokus på. Både spännande och skrämmande att hon kunde veta hur jag kände! Hon gav mig en annan synvinkel på framtiden, tankeställare och en spark där bak att ta tag i saker! Att hon dessutom lät mig få den tid jag behövde, fastän hon hade fler sittningar, visar vilken godhjärtad person hon är <3 HON ÄR TOPPEN OCH GRYMT DUKTIG PÅ DET HON GÖR, SÅ JAG REKOMMENDERAR HENNE VARMT!!!!


 25. // Reply

  Kära Lotta…..jag ringer dig när du kommit hem igen från Gotland. Eller att du ringer mig. Jobbar en del nu augusti, skicka gärna ett email om när vi kan höras igen. Har något att berätta. Du gick rakt på mina personliga känslor som stämmer med vad du berättade. Ser framemot att få träffa dig igen. Kram <3 Lots of love to you. <3


 26. // Reply

  Vill bara säga att Lotta har koll! Hon är rak, ärlig,tydlig och mycket seriös! Hon läste av mig och de närmsta relationerna runt omkring klockrent! Hon kom med många tips och goda råd om hur jag kan förbättra och förändra för sig själv. Både spännande och häftigt att hon KAN veta hur jag känner! Hon gav mig hopp för framtiden, tankeställare och en spark där bak att ta tag i saker! Att hon dessutom lät mig få den tid jag behövde, ingen klocka som ringde då tiden var ute, det är helt outstanding! Rekommenderas varmt!!!


 27. // Reply

  Var och träffade Lotta idag. Kan bara hålla med om vad andra skriver om Lotta, hon är bäst 🙂 Jag har haft turen att träffa henne 1gång innan, och det är mycket som har stämmt. Lite läskigt men välldigt roligt 🙂 Birgitta S


 28. // Reply

  En mycket spännande och rent av fantastisk upplevelse. Lotta är verkligen intiutiv på ett nästan overkligt sätt. Sättet som hon förmedlade detta till mig var lysande. Jag hade mycket stor hjälp av denna timme, kan varmt och utan tvekan rekommendera en session. Detta var inte sista gången för mig.


 29. // Reply

  Tack Lotta för att du fick mig att se möjligheterna, följa hjärta och gå på magkänslan men framförallt ANDAS!! All kärlek till dig och jag kommer både att rekommendera dig varmt och återkomma!! Kraaam


 30. // Reply

  Tack Lotta för all hjälp på alla plan! Det vände verkligen efter vårt samtal, helt fantastiskt!!
  Kan varmt rekommendera dig och så gör jag också 🙂


 31. // Reply

  Jag gick till en mässa (igår)med tanken om att träffa en tarot-läsare.
  Irriterad över att jag inte såg någon direkt… Rätt vad det var,så satt hon där, vid ett litet litet bord (det var inte meningen att hon skulle närvarat, fick jag reda på) !
  Kände direkt att henne ville jag ha! 😀
  Alltså en liten men väldigt givande “läsning”. Nu ser jag fram emot med stor förväntan, för jag känner att hon är sann!
  Besviken över att det står i någon kommentar ovanför att man skall vänta i ett halvår, innan nästa läsning, eftersom detta ger mersmak!
  Jag tänker följa min egen känsla och boka en längre sittning per telefon, vill veta mer!
  Lotta har förmågan att få en fokuserad, trots människor och stök runtomkring, detta hände ju på en mässa…
  Ser fram emot en timme långt samtal! <3


 32. // Reply

  Hej Lotta! Tjoho!! det var pengar på väg in precis som du sa på readingen. Fick brev från postkodlotteriet att jag vunnit 10000;- kronor. Fantastiskt Lotta!!!


 33. // Reply

  Lottas sittning gav mig en putt i rätt riktning. Hon satte ord på det jag redan tänkt men inte ville säga högt :). Efter sittningen lossnade något och livet satte igång med stormsteg. Full med kraft av nya insikter blir resan enklare igen. Kanonbra helt enkelt! Rekommenderade min lillasyster en sittning med och jag vet att hon är lika imponerad och nöjd som jag är. Jag kommer tillbaka snart igen 🙂

  Elaine


 34. // Reply

  Lotta gav mig en klar bild över var jag stod i livet och hur jag behövde utvecklas i för att nå mina mål. Hon prickade in exakt hur jag är, vilka frågor jag brottas med…. men det viktigaste, hur jag kan ta mig vidare på ett positivt och handlingskraftigt sätt. Valet är givetvis mitt, men genom att belysa situationerna från olika vinklar har jag fått en tydlig bild av vilka fördelar respektive nackdelar som uppstår när jag gör de olika valen. Hon gav mig också mycket värdefulla råd hur jag skall tackla vissa situationer. Att hon sedan visste exakt vilka situationer jag stod inför, utan att ha någon som helst information om mig, var nästan lite kusligt.

  Att sedan Lotta utstrålar en enorm värme och humor gör bara upplevelsen ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera henne och kommer att ha fler readings för henne.

  Karin


 35. // Reply

  Jag har ringt Lotta ett par gånger och jag tycker hon är fantastisk med sin glada stämma och sitt lugna och förtroendeingivande sätt. Allt som Lotta har sagt har stämt och det är fantastiskt hur rätt hon träffar med de smådetaljer hon nämnt om mina nära och kära.
  Jag kan varmt rekommendera Lotta <3


 36. // Reply

  Hej Lotta! Tack för den reading jag fick i veckan. Du hjälpte mig se klarare på min situation och vart jag är på väg. Fick också många goda råd om hur jag skulle bete mig i olika situationer. Vägledning i mitt förhållande och hur jag skulle lösa oklara situationer där. Fick också intressant information om min dotters inre som var väldigt givande. Du bemötte mig med omtanke och ödmjukhet och träffsäkerhet. Bra gjort!! Varma kramar till Dig.


 37. // Reply

  Jag har varit på många sittningar..det har aldrig stämt in på mej varken före elr efter …
  Av den andledning så dök Lotta upp i min närvaro (förstår jag nu )…. Lotta kunde säga såna små detaljer /saker som ingen annan vet …Klockrent !!!
  Lotta är väldigt ödmjuk på ett ärligt sätt,och ger vägledning på ett respektfullt sätt inför dej som kund …
  Dessutom så det Lotta spådde framåt ,började hända direkt dagen efter ,och det anser jag att det är proffessionellt o klockrent !!!
  Jag rekommenderar kärleksfullt Lotta !!! Och jag kommer absolut att komma tillbaka <3
  Ljus o Kärlek
  Susanne Lundgren


 38. // Reply

  Jag hade förmånen att få en vägledning av Lotta för över ett år sen, och jag blev positivt förvånda över hur allt stämde.. Vilket jag inte varken ville, eller tyckte Då.
  Men det fanns ju en röd tråd där som hon hittade, Så allt hon sa stämde till max.
  Så var det dags igen, häromdagen fick jag en till reading av Lotta, och likaså dena gång var hennes svar otroligt träffsäkra.
  Hon är rak på sak, men även otroligt ödmjuk, och är en otroligt medmänniska och coach när det behövs.
  Finns det någon jag skulle rekomendera så är det Lotta!
  En av de bästa jag träffat på !

  Tack för underbara readingar!

  Kram Pia Själaläsare Holmström


 39. // Reply

  När jag träffade dej Lotta, kändes allt i mitt liv som kaos. Jag var ledsen för inget gick som jag vill, jag förstod mej inte på den mannen jag älskade, min bostad var för liten,,jag oroade mej för mina barn osv… Du gav mej svaren på hur den mannen fungerade som jag ville dela mitt liv med o jag förstog o kunde lägga honom bakom mej eller börja bearbeta mina känslor.. Det som var den stora grejen var att du flera gånger sa att du såg en flytt, o en trädgård.. Jag träffade dej på en måndag o på tisdagen ringde dom från Äbo o erbjöd mej en marklägenhet med egen trädgård.. Jag hade stått i kö i 4 år o nu plötsligt ringde dom… Mina tankar gick genast till dej o jag tänkte på allt annat du sagt… Det finns inga tvivel,, jag vet att du har rätt i allt du berättade för mej. Plötsligt känner jag sådan glädje o tror på en ljus framtid.. Vill här även tacka dej igen Lotta…Du är fantastisk..


 40. // Reply

  Att finna ord på händelser som skett är relativt lätt, men att finna ord på händelser som inte finns än, men som Lotta så fint presenterar i sin reading är långt ifrån lätta att förklara, dom bara finns där en dag och vid flera tillfällen skakar jag bara på huvudet och säger till mig själv, men hur.. Hur kan en kvinna som aldrig träffat mig, inte vet vem jag är pricka så rätt i både mitt förflutna och det som kommer att ske..

  jag har fortfarande ingen förklaring till det.. Det ända jag vet är att det är SANT.. Sen den dagen Lotta gjorde en reading på mig har händelser på händelser inträffat som Lotta sa skulle slå in..

  Jag hyser en enrom respekt för Lotta och hennes kunskaper, och jag hoppas du Lotta förstår ditt värde som medmänniska och som Intuitive Tarot Reader, tveka ALDRIG på den du är och dom kunskaper du besitter..

  Och bara så du vet.. Mig kommer du aldrig bli av med.. 🙂 ses snart igen..

  Tacksamhetskramar
  Veronica


 41. // Reply

  Det känns som att jag känner Lotta väl ändå har vi bara träffats två ggr …än så länge 🙂 det kommer att bli mååånga fler gånger!

  Jag väljer att se L som “min” intuitiva coach. L är otroligt bra på att känna av var man befinner sig “just nu” och vart man är “på väg”.
  Det är väldigt lätt att förstå L´s readings, det är som att hon “tar in” och “ser/läser av” hela mig.
  I mitt fall så har L haft en enorm träffsäkerhet, hon har sett allt ifrån personliga små hemligheter till förändringar i jobb, ekonomi, resor och flytt. Det är stort som smått, det har varit roliga och ibland jobbiga ämnen, det har blivit både skratt och gråt.
  Allt har levererats med en stor potion ärlighet, värme, medkänsla, empati, ödmjukhet och omsorg.

  Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Lotta!
  Man ska ha klart för sig att allt tar sin tid och sker inte över en natt, ett tips är att skriva ner samtalet så kommer du att se att bitarna faller på plats.

  Tack fina Lotta för att du delar med dig av din gåva och hjälper mig att lära känna mig själv lite bättre för varje samtal!

  På återseende!
  kram Jane


 42. // Reply

  Toppen bra konsultation 🙂 Rekommenderas verkligen!


 43. // Reply

  Första mötet jag hade med Lotta var mycket speciellt, lite magiskt och hon har en fantastisk förmåga att lyfta fram det positiva.
  Lotta har en pricksäkerhet och är mycket rak på sak, där finns värme och medkänsla som visar att man gör det med hjärtat.
  Jag kan varmt rekomendera Lotta för sin passion till sin gåva och hon gör det med bravur.
  Kan bara säga tack och jag är så glad att våra vägar har korsats.
  Kramar Therese


 44. // Reply

  Jag var hos Lotta i somras 2010. Behöver man vägledning i livet, vad det än kan vara, så får man dom svaren när man har en sittning med Lotta.

  Men jag måste varna! Man kan bli beroende av henne… :o)Har man varit där en gång så vill man dit igen, och igen och igen… Man måste låta tiden gå en stund… låta saker och ting smälta in och låta det som måste ske, få ske.

  Eller hur var det nu Lotta? Minst ett halvår emellan är väl bra…. Nästa gång du kommer upp till stockholm kommer jag att stå på listan… det vet du! :o)

  Tack för att du vill dela med dig och hjälpa andra med din begåvning!

  /Linda


 45. // Reply

  Jag har använt mig av Lottas intuitiva vägledning i många år, och jag tycker att det ger mycket både kortsiktigt och långsiktigt.
  Lotta är bra på att känna av vad just jag behöver för “input” just nu, och ställer frågor som gör att jag kan tänja mitt eget “tänk”.
  I goda tider och i sämre tider, vill jag sammanfatta det jag får ut av Lottas vägledning!
  Anna


 46. // Reply

  Jag har haft väldigt stor nytta av det jag fick på sittningen för två år sedan, tack vare att Lotta också påminner om viktiga saker att fokusera på, ger det möjlighet att få inblick, så att man sedan kan se olika skeenden i livet som man funderar på, när dom dyker upp.
  Fick också information om hur jag bör tänka och förfara, tillmötesgå det som “kommer in” på bästa sätt.
  Raka svar och besked, jag skrev ner allt hon sa..och det har stämt till 100%!!!

  Lotta sätt att jobba på är energiberikande för själen! och jag fick svar på både det som jag behövde höra vid den tiden då sittningen var, och senare samt även i nuet har jag stor tillit att förändra på ett bra sätt i mitt liv utifrån det hon berättade.

  Jag rekommenderar en sittning med Lotta å det varmaste! Jag bokade tid per telefon, och även sittningen skedde per telefon, jag är glad för att jag väljer Lotta!

  Tack!

  Mvh Jeanette


 47. // Reply

  kan bara säga att hon kan sin sak..och att det inte är massa prat 🙂 Något som jag kunde göra igen. Tack för allt kram Anna


 48. // Reply

  Mycket nöjd, fann ett lugn efter en harmonisk stund.
  Fick många svar på mina funderingar!
  Rekomenderas varmt!

  Lotta M


 49. // Reply

  Lotta är en härligt, mjuk, lugn, ödmjuk och härlig människa, som jag direkt tyckte om.
  Hon tar sig tid och är mycket noga med att man ska få tid att få svar på alla frågor och undringar man har. (det tar den tiden det tar helt enkelt, inget sånt trams som att man har tid mellan ex. kl 17-18 och sen *pip* är tiden ute, fastän man inte känner sig klar, nej då, Lotta tar sig tid och är noga med att man ska känna att man “fått ut” det man ville.
  Hon har klockren intuition, och det känns som hon ser rätt igenom en (på ett bra och seriöst sätt).
  Jag kan varmt rekommendera en sittning med Lotta. Då den innehåller så mycket. Både tips, tankar och råd framåt i tiden, såsom konkretare svar i nutid.
  Hon har även tagit sig tid att finnas där för mig med frågor och tankar som jag fått som kommit upp efteråt.
  Lotta är så mycket mer än en coach, tarotkortstolkare, och medmänniska. Hela hon bara utstrålar, värmhet, äkthet, och en stor portion lyhördhet.
  Jag kommer med all säkerhet att anlita Lotta för fler sittningar i framtiden!


  1. // Reply

   Håller med i varenda ord. Lotta gör gott


 50. // Reply

  Lotta är rak, snabb, och otroligt klockren i det hon säger och allt stämmer till 100% man måste självklart också ta till sig det hon säger och även ta tag i sig själv om man ska få en förändring i sitt nya liv. Vet att även hon ibland får vägledning ifrån andra sidan när man har readings med henne, det e coolt !!!

  Hon försöker coach och vägleda en så att man blir peppad att ta tag i det som man vill ha en förändring i sitt livsområde.

  HON ÄR TOPPEN OCH GRYMT DUKTIG PÅ DET HON GÖR, SÅ JAG REKOMMENDERAR HENNE VARMT !!!

  Men självklart så är det du som måste ta tag i ditt liv, man kan inte sitta på soffan åh tro att en förändring skall ske.

  .MVH MB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *