Intuitiv vägledning

Lotta2

  Vad innebär intuitiv vägledning?

En session kan ge en större klarhet i vart man står i livet och vart man är på väg, baserat på de val man har gjort fram tills nu. När jag ‘läser av’ människor så handlar det inte bara om att tala om vad som finns runtomkring och framför den personen, en session kan också, beroende på den jag läser av, handla en del om det inre planet. Det kan vara känslomässiga saker som behöver bearbetas såsom ilska eller sorg etc. Varje session är unik och baseras på vem du är som människa.

Efter en session ska man känna sig stärkt och kunna gå framåt i livet med större klarhet och fokus och känna att man har fått ett verktyg för att kunna genomföra de förändringar man önskar göra.

Ibland kan det hända att det dyker upp någon som har gått över. De  kan komma igenom för att visa personen jag läser av att de fortfarande finns med dem, eller för att de har något de vill framföra.

Finns det intresse så reser jag gärna till andra städer i Sverige. Då jag inte tar ut resekostnader, som många gör, så vill jag istället ha ett visst antal bokningar. Jag behöver också info om boende och lokal där jag kan göra sittningarna.

Hos mig råder tystnadsplikt så allt som kommer fram under en sittning stannar tryggt mellan oss.

En sittning kan göras personligen eller via telefon/Skype.

Gör din dag till en bra dag! / Lotta

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.