Lotta Lindh

Intuitive Guidance

What is intuitive guidance?

En session kan ge en större klarhet i vart man står i livet och vart man är på väg, baserat på de val man har gjort fram tills nu. När jag läser av människor så handlar det inte bara om att tala om vad som finns runtomkring och framför den personen – en session kan också, beroende på den jag läser av, handla en del om det inre, såsom känslomässiga saker som behöver bearbetas. Varje session är unik och baseras på vem du är som människa.

Efter en session ska man känna sig stärkt och kunna gå framåt i livet med större klarhet och fokus och känna att man har fått ett verktyg för att kunna genomföra de förändringar man önskar göra.

How does it work?

If you're in Sweden, you can book a session through my booking page - be sure to leave a phone number linked to Swish. You will receive a Swish invoice one working day before the session and I will call you at the booked time.

If you're outside of Sweden, send me an email and I'll get back to you to book in a time!

You are more than welcome to record the session if you would like to do so, but if not, I recommend that you have pen and paper on hand. Many people find it useful to be able to revisit what was said during the session.

Services

Intuitiv Vägledning

A session to give you some clarity about where you are in life. This is meant to strengthen and support you, so that you can move forward with more focus.

300/600 sek

Thought Changer

When you feel that you need someone to listen to you and encourage you to find new ways to look at your current situation.

600 sek

Open Questions

Questions tailored to various areas of life that you can use in your day-to-day to create the changes you would like in your life.

600 sek

Events

OBS: På grund av de rådande omständigheterna så tar jag inte längre emot gruppbokningar. Detta gäller tills vidare.

"I mitt fall så har Lotta haft en enorm träffsäkerhet, hon har sett allt ifrån personliga små hemligheter till förändringar i jobb, ekonomi, resor och flytt. Det är stort som smått, det har varit roliga och ibland jobbiga ämnen, det har blivit både skratt och gråt. Allt har levererats med en stor portion ärlighet, värme, medkänsla, empati, ödmjukhet och omsorg."

- Jane

"Lotta kändes rak, ärlig, tydlig och mycket seriös! Hon läste av mig och de närmsta relationerna runt omkring på ett öppet och ärligt sätt. Lotta kom med många bra tips och goda råd om hur jag kan förbättra och förändra för mig själv och vad jag skulle sätta fokus på. Både spännande och skrämmande att hon kunde veta hur jag kände."

- Mona

"En mycket spännande och rent av fantastisk upplevelse. Lotta är verkligen intuitiv på ett nästan overkligt sätt. Sättet som hon förmedlade detta till mig var lysande. Jag hade mycket stor hjälp av denna timme, kan varmt och utan tvekan rekommendera en session. Detta var inte sista gången för mig."

- Martin

"Katastrofalt, svårt och tungt på många sätt, men jag har aldrig tidigare mött en sådan genuin medkännande människa som way past all tid, tog sig tid att landa budskapet i mig! Som lärde mig att andas, att se ljuset, att våga tro på mig själv, att hämta upp mig ur djupet, som fick mig att inse att jag också har rätt att känna mig stolt och värdig – inte minst för mina fina barns skull."

- C.L.

"Lotta gav mig en klar bild över var jag stod i livet och hur jag behövde utvecklas i för att nå mina mål. Hon prickade in exakt hur jag är, vilka frågor jag brottas med…. men det viktigaste, hur jag kan ta mig vidare på ett positivt och handlingskraftigt sätt. Att hon sedan visste exakt vilka situationer jag stod inför, utan att ha någon som helst information om mig, var nästan lite kusligt."

- Karin

Vanliga Frågor

Är du ett medium?

Detta är en fråga jag ofta får. Nej, jag arbetar inte som medium. Ett medium är någon som fokuserar på att skapa kontakt med någon som inte längre finns med oss. Jag arbetar med här och nu, vad som pågår i ens liv och vad som är på ingående baserat på de val man har gjort. Jag plockar också upp på vilka styrkor man har som man kanske inte är medveten om och vad man eventuellt behöver jobba lite på.

Kan något farligt hända?

Nej, det finns ingen som helst fara med att ha en session med mig. Se gärna frågan ovanför, jag arbetar med vad som sker här och nu, ingenting annat.

Min vän ska ha en sittning med dig. Får jag vara med?

Jag föredrar att ha sessionerna med en person i taget då jag även plockar upp på information av de som finns runtomkring den jag ‘läser av’. Är det så att du känner att du behöver stöd av någon under sessionen eller att du behöver någon som kan översätta om du inte kan svenska eller engelska så kommer jag att göra mitt allra bästa för att särskilja information från dig och den som är med dig. Det viktigaste är att du känner dig trygg.

Diagnoserar du hälsoproblem?

Nej, jag diagnostiserar inte hälsoproblem. Jag kan däremot känna av fysiska obalanser så om någon har ont i ett knä så känner jg det fysiskt. Jag plockar ibland också upp på om det finns exempelvis obalanser vad gäller vitaminer, fysisk överbelastning och så vidare.

Jag vill fråga om en närstående. Kan jag det?

Jag plockar upp på andra människor om det har en relevans till din nuvarande situation. Jag går inte in och läser av andra av respekt för dem men om du till exempel har problem med en partner, ett barn, förälder och så vidare så kan vi kolla på just den situationen.