Referenser

Här kan du läsa lite om andras upplevelser efter deras sittningar med mig. Kommentarerna har redigerats en aning för tydlighetens skull, men alla ord är personernas egna.

Hör gärna av dig om du också vill dela med dig! Feedback, positivt som negativt, uppskattas alltid.

”En mycket spännande och rent av fantastisk upplevelse. Lotta är verkligen intuitiv på ett nästan overkligt sätt. Sättet som hon förmedlade detta till mig var lysande. Jag hade mycket stor hjälp av denna timme, kan varmt och utan tvekan rekommendera en session. Detta var inte sista gången för mig.”

Martin J.

“Mitt allra första samtal med Lotta en dag i somras, var brutalt… rakt, spikrakt på vad som skedde där och då! Som om Lotta hade varit på plats själv när det hände. Det krävdes bara de fyra första inledande orden från Lotta för att med kuslig exakthet sätta fingret på anledningen till samtalet.

Katastrofalt, svårt och tungt på många sätt, men jag har aldrig tidigare mött en sådan genuin medkännande människa som way past all tid, tog sig tid att landa budskapet i mig! Som lärde mig att andas, att se ljuset, att våga tro på mig själv, att hämta upp mig ur djupet, som fick mig att inse att jag också har rätt att känna mig stolt och värdig – inte minst för mina fina barns skull.

Det har (givetvis!) blivit flertalet samtal, Lotta tar sig alltid tid! Finner det som en skänk från ovan att få ta del av Lotta och hennes kunskaper. Numera ringer jag henne gärna av ren glädje för att få berätta om allt det fina och underbara som händer (för att jag vill att hon ska få veta, och för att jag vill dela min glädje med henne) – som Lotta redan med en sån kuslig exakthet redan hade berättat skulle ske!

Kan inte annat än av hela mitt hjärta ge mina varmaste rekommendationer! Allt är väl!”

C.L.

“Det var helt fantastiskt att prata med Lotta. Hon var så “spot-on” så hon till och med kunde se att vi renoverade hemma och att det låg lister i hallen! Jag funderar på att städa ordentligt innan jag ringer nästa gång! Hon träffade rätt på allt och jag fick så otroligt mycket svar. Saker jag inte ens visste att jag undrade över. När vi var klara var jag helt otroligt lugn och varm i hela kroppen. Till och med idag, 5 dagar efteråt, så sitter lugnet kvar. Det var helt magiskt!

Jag och min man gjorde en numerologianalys av både oss själva som individer och även hur vi passade ihop och det var väldigt spännande och utvecklande. Ett oerhört kraftfullt verktyg som underlag för att komma närmare varandra.

Lotta är en oerhört varm och förtroendeingivande person och hon ger verkligen av hela sig själv och man känner hennes kärlek och glädje i att hjälpa. Det var helt magiskt! Tack Lotta, och massor med tack för allt du gav mig!”

Cecilia

”Vill bara säga att Lotta har koll! Hon är rak, ärlig, tydlig och mycket seriös. Hon läste av mig och de närmsta relationerna runt omkring klockrent! Hon kom med många tips och goda råd om hur jag kan förbättra och förändra för mig själv. Både spännande och häftigt att hon kan veta hur jag känner!

Hon gav mig hopp för framtiden, tankeställare och en spark där bak att ta tag i saker! Att hon dessutom lät mig få den tid jag behövde, ingen klocka som ringde då tiden var ute, det är helt outstanding! Rekommenderas varmt!”

Jenny

”Tack Lotta för att du fick mig att se möjligheterna, följa hjärta och gå på magkänslan men framförallt att andas! All kärlek till dig och jag kommer både att rekommendera dig varmt och återkomma!”

Maria

”Tack Lotta för all hjälp på alla plan! Det vände verkligen efter vårt samtal, helt fantastiskt!

Kan varmt rekommendera dig och så gör jag också.”

Cathrin

”Hej Lotta! Tjoho! Det var pengar på väg in precis som du sa under sittningen. Fick brev från postkodlotteriet att jag vunnit 10,000 kronor. Fantastiskt Lotta!”

Carola

”Lottas sittning gav mig en putt i rätt riktning. Hon satte ord på det jag redan tänkt men inte ville säga högt. Efter sittningen lossnade något och livet satte igång med stormsteg. Full med kraft av nya insikter blir resan enklare igen. Kanonbra helt enkelt! Rekommenderade min lillasyster en sittning med och jag vet att hon är lika imponerad och nöjd som jag är. Jag kommer tillbaka snart igen.”

Elaine

”Lotta gav mig en klar bild över var jag stod i livet och hur jag behövde utvecklas i för att nå mina mål. Hon prickade in exakt hur jag är, vilka frågor jag brottas med…. men det viktigaste, hur jag kan ta mig vidare på ett positivt och handlingskraftigt sätt. Valet är givetvis mitt, men genom att belysa situationerna från olika vinklar har jag fått en tydlig bild av vilka fördelar respektive nackdelar som uppstår när jag gör de olika valen. Hon gav mig också mycket värdefulla råd hur jag skall tackla vissa situationer. Att hon sedan visste exakt vilka situationer jag stod inför, utan att ha någon som helst information om mig, var nästan lite kusligt.

Att Lotta utstrålar en enorm värme och humor gör bara upplevelsen ännu bättre. Jag kan varmt rekommendera henne och kommer att ha fler sittningar med henne.”

Karin

”Jag har ringt Lotta ett par gånger och jag tycker hon är fantastisk med sin glada stämma och sitt lugna och förtroendeingivande sätt. Allt som Lotta har sagt har stämt och det är fantastiskt hur rätt hon träffar med de smådetaljer hon nämnt om mina nära och kära.

Jag kan varmt rekommendera Lotta!”

Maria

”Hej Lotta! Tack för sittningen jag fick i veckan. Du hjälpte mig se klarare på min situation och vart jag är på väg. Fick också många goda råd om hur jag skulle bete mig i olika situationer. Vägledning i mitt förhållande och hur jag skulle lösa oklara situationer där. Fick också intressant information om min dotters inre som var väldigt givande. Du bemötte mig med omtanke och ödmjukhet och träffsäkerhet. Bra gjort! Varma kramar till dig.”

Carola

”Jag har varit på många sittningar… det har aldrig stämt in på mig varken före eller efter. Av den anledningen så dök Lotta upp i min närvaro, förstår jag nu. Lotta kunde säga såna småsaker som ingen annan vet… klockrent!

Lotta är väldigt ödmjuk på ett ärligt sätt, och ger vägledning på ett respektfullt sätt inför dig som kund. Dessutom så började det Lotta spådde hända direkt dagen efter, och det anser jag att det är professionellt och klockrent!

Jag rekommenderar kärleksfullt Lotta! Och jag kommer absolut att komma tillbaka.”

Susanne Lundgren

”Jag hade förmånen att få en vägledning av Lotta för över ett år sen, och jag blev positivt förvånad över hur allt stämde… vilket jag inte varken ville, eller tyckte då. Men det fanns ju en röd tråd där som hon hittade, så allt hon sa stämde till max.

Så var det dags igen. Häromdagen fick jag en till sittning av Lotta, och likaså denna gång var hennes svar otroligt träffsäkra. Hon är rak på sak, men även otroligt ödmjuk, och är en otrolig medmänniska och coach när det behövs.

Finns det någon jag skulle rekommendera så är det Lotta!

En av de bästa jag träffat på! Tack för underbara sittningar!”

Pia

”När jag träffade dig Lotta, kändes allt i mitt liv som kaos. Jag var ledsen för inget gick som jag ville, jag förstod mig inte på den mannen jag älskade, min bostad var för liten, jag oroade mej för mina barn, osv… du gav mig svaren på hur den mannen fungerade som jag ville dela mitt liv med och jag förstod och kunde lägga honom bakom mig, och börja bearbeta mina känslor.

Det som var den stora grejen var att du flera gånger sa att du såg en flytt, och en trädgård. Jag träffade dig på en måndag och på tisdagen ringde dom från Äbo och erbjöd mig en marklägenhet med egen trädgård… jag hade stått i kö i 4 år och nu plötsligt ringde dom. Mina tankar gick genast till dig och jag tänkte på allt annat du sagt… det finns inga tvivel, jag vet att du har rätt i allt du berättade för mig. Plötsligt känner jag sådan glädje och tror på en ljus framtid. Vill här även tacka dej igen Lotta… du är fantastisk…”

Carina W

”Att finna ord på händelser som skett är relativt lätt, men att finna ord på händelser som inte finns än, men som Lotta så fint presenterar i sin sittning är långt ifrån lätta att förklara, dom bara finns där en dag och vid flera tillfällen skakar jag bara på huvudet och säger till mig själv, men hur… hur kan en kvinna som aldrig träffat mig, inte vet vem jag är, pricka så rätt i både mitt förflutna och det som kommer att ske… jag har fortfarande ingen förklaring till det. Det ända jag vet är att det är sant… sen den dagen Lotta gav mig en sittning har händelser på händelser inträffat som Lotta sa skulle hända.

Jag hyser en enorm respekt för Lotta och hennes kunskaper, och jag hoppas att du Lotta förstår ditt värde som medmänniska och som intuitiv vägledare. Tveka aldrig på den du är och dom kunskaper du besitter.

Och bara så du vet.… mig kommer du aldrig bli av med. Ses snart igen.”

Veronica

”Det känns som att jag känner Lotta väl, men ändå har vi bara träffats två gånger… än så länge! Det kommer att bli många fler gånger!

Jag väljer att se Lotta som “min” intuitiva coach. Lotta är otroligt bra på att känna av var man befinner sig just nu och vart man är på väg. Det är väldigt lätt att förstå Lottas sittningar, det är som att hon tar in och ser eller läser av hela mig.

I mitt fall så har Lotta haft en enorm träffsäkerhet, hon har sett allt ifrån personliga små hemligheter till förändringar i jobb, ekonomi, resor och flytt. Det är stort som smått. Det har varit roliga och ibland jobbiga ämnen. Det har blivit både skratt och gråt. Allt har levererats med en stor portion ärlighet, värme, medkänsla, empati, ödmjukhet och omsorg.

Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Lotta!

Man ska ha klart för sig att allt tar sin tid och sker inte över en natt, ett tips är att skriva ner samtalet så kommer du att se att bitarna faller på plats. Tack fina Lotta för att du delar med dig av din gåva och hjälper mig att lära känna mig själv lite bättre för varje samtal!

På återseende!”

Jane

”Första mötet jag hade med Lotta var mycket speciellt, lite magiskt, och hon har en fantastisk förmåga att lyfta fram det positiva. Lotta har en pricksäkerhet och är mycket rak på sak, där finns värme och medkänsla som visar att man gör det med hjärtat.

Jag kan varmt rekommendera Lotta för sin passion till sin gåva, och hon gör det med bravur.

Kan bara säga tack, och jag är så glad att våra vägar har korsats.”

Therese

”Jag har haft väldigt stor nytta av det jag fick på sittningen för två år sedan, tack vare att Lotta också påminner om viktiga saker att fokusera på, ger det möjlighet att få inblick, så att man sedan kan se olika skeenden i livet som man funderar på, när dom dyker upp. Fick också information om hur jag bör tänka och förfara, tillmötesgå det som “kommer in” på bästa sätt. Raka svar och besked, jag skrev ner allt hon sa… och det har stämt till 100%!

Lottas sätt att jobba på är energiberikande för själen, och jag fick svar på både det som jag behövde höra vid den tiden då sittningen var, och senare samt även i nuet har jag stor tillit att förändra på ett bra sätt i mitt liv utifrån det hon berättade.

Jag rekommenderar en sittning med Lotta å det varmaste! Jag bokade tid per telefon, och även sittningen skedde per telefon. Jag är glad för att jag väljer Lotta!

Tack!”

Jeanette

”Lotta är en härligt, mjuk, lugn, ödmjuk och härlig människa, som jag direkt tyckte om.

Hon tar sig tid och är mycket noga med att man ska få tid att få svar på alla frågor och undringar man har. Det tar den tiden det tar helt enkelt, inget sånt trams som att man har tid mellan klockan 17–18 och sen *pip* är tiden ute, fastän man inte känner sig klar. Nej då, Lotta tar sig tid och är noga med att man ska känna att man fått ut det man ville.

Hon har klockren intuition, och det känns som hon ser rätt igenom en på ett bra och seriöst sätt. Jag kan varmt rekommendera en sittning med Lotta då den innehåller så mycket. Både tips, tankar och råd framåt i tiden, såsom konkretare svar i nutid. Hon har även tagit sig tid att finnas där för mig med frågor och tankar som jag fått som kommit upp efteråt.

Lotta är så mycket mer än en coach, tarotkortstolkare, och medmänniska. Hela hon bara utstrålar värme, äkthet, och en stor portion lyhördhet. Jag kommer med all säkerhet att anlita Lotta för fler sittningar i framtiden!”

Ulrica

”Lotta är rak, snabb, och otroligt klockren i det hon säger och allt stämmer till 100%. Man måste självklart också ta till sig det hon säger och även ta tag i sig själv om man ska få en förändring i sitt nya liv. Vet att även hon ibland får vägledning ifrån andra sidan när man har sittningar med henne. Det är coolt!

Hon försöker coach och vägleda en så att man blir peppad att ta tag i det som man vill ha en förändring i sitt livsområde. Hon är toppen och grymt duktig på det hon gör, så jag rekommenderar henne varmt!

Men självklart så är det du som måste ta tag i ditt liv. Man kan inte sitta på soffan och tro att en förändring skall ske.”

Mia B