Samarbetspartners

Här har jag länkat till några av mina vänner som är mycket skickliga inom sina olika områden. Jag har personlig erfarenhet av deras tjänster och rekommenderar dem varmt.

Ewa Hermansen

Inre Harmoni erbjuder terapi som hjälper dig att nå en djupare insikt och få en större förståelse för ditt inre. På ett professionellt, lugnt och säkert sätt hjälper Ewa dig, genom sina behandlingar, att bli fri från många olika problem och bekymmer.

Jeanette Isaksson

Jeanettes fokus är att se till kroppens läkning genom att arbeta med olika alternativbehandlingar. Genom sina egna erfarenheter som livet gett henne har Jeanette fått en tro och tillit till att människan har en otrolig kraft att läka och skapa hälsa.

Therese Freij

På Teresapraktiken kan du få olika djupgående behandlingar såsom akupressur, face-lift massager, healing, yoga, workshops och diverse kurser. Hennes vision är att inspirera och sprida kunskap om att höja sina energier och därmed må bättre.

Susann Nilsson

Jag använder mig av medvetandegörande samtal om din hälsa på alla plan med ett holistiskt synsätt att allt hör ihop och påverkar vartannat i både kropp, själ och sinne. Reikihealing, energiarbete med The Quick Pulse Technique och Suni Energywork.

www.framgangsvision.com

Jill Björkerydh

Jill är en utbildad homeopat, djurhomeopat, laserterapeut och sjuksköterska. Hon har i många år varit intresserad utav hälsa och att få både människor och djur att må bra med hjälp av naturliga mediciner som inte ger några biverkningar.

www.jillslaser.se

Anders Olsson

Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Bara några minuters syrebrist kan för alltid förstöra hjärnans förmåga att bearbeta inkommande information. Men det är inte bara viktigt att vi andas, utan också hur vi andas. Anders hjälper dig komma igång med medveten andning.

www.medvetenandning.se

Agneta Hasselrot

En liten behandlingspraktik med ett stort urval av behandlingar, som Holografisk Kinesiologi, näringsterapi, hälsokonsultationer, massage och frekvensterapi. Till Agneta kommer du när du vill hitta tillbaka till din energi, lossa på spänningar eller smärta i dina muskler.

www.agnetahasselrot.com

Anette Nilsson

Anettes Massageterapi erbjuder flera olika behandlingsformer – allt för att just din kropp och själ ska få den ultimata behandlingen. Hon arbetar med hypnoterapi, Mindful tapping, massageterapi med mera.


www.anettesmassageterapi.com

Agneta Orlå

Du har en fantastisk kraft inom dig – Agneta kan hjälpa dig att ta fram den. Hennes spännande och vägledande verktyg inkluderar bland annat drömarbete, astrologi samt skuggarbete.

 

www.agnetaorla.se

Tina Nyberg

I min kommunikation med djuren använder Tina sig av flera sätt. Först presenterar hon sig och frågar om det är ok att ni kommunicerar. Oftast tycker djuren det är trevligt att göra sin röst hörd. Sen scannar hon djurets kropp och känner av om det är några tydliga blockeringar i energin.

www.listeningtotheanimals.com

Agneta Nyholm

Agneta är författare till åtskilliga böcker inom feng shui, inredning, arkitektur, trädgård och design. Hon brinner för omsorgsfulla inredda miljöer och är känd för att vara en fena när det gäller att inspirera och entusiasmera människor.


www.gracefulliving.se

Ewa Nilsson

Lewa & Lära erbjuder bland annat  livscoaching, healing m m för individer.
Föreläsningar och utbildningar för företag och organisationer.
Borgerlig vigselförrättare och begravningsofficiant.

www.lewalara.com

Cecilia Kärvegård

Cecilia tillhandahåller olika verktyg, tips, råd, övningar, guider samt strategier för personlig utveckling, stresshantering, mental träning och ökad självkänsla för att skapa positiva resultat i ditt liv.

www.attraktionslagen.online

Maluni Martina Lundin

Maluni aims to create neuroaesthetic visual art with contemplative experiences beyond. She creates through acoustic modules and layered glass, with exclusive materials and technology with sustainable eco-friendly materials.

www.maluni.se

Jennifer Eriksson

Jennifer arbetar med terapi, mental träning, personlig utveckling och vägledning, med hjälp av hypnos. Du hittar henne vid Tofta Strand, på den vackra ön Gotland men hon har även sessioner online.

www.hypnoslyftet.se

Susanne Nilsjö

Susanne jobbar med Feng Shui, som är en lära med ursprung i Kina för mellan 3000 och 6000 år sedan. Exakt hur gammal läran är vet man inte, eftersom det var något som hemlighölls och som bara de riktigt visa männen hade kunskap om.

www.rumforalla.com

Gunilla Wigertz

Inom Colour & Harmony utför Gunilla färganalyser. Hon erbjuder färgrådgivning/färgstyling och kan bidra till att förstärka dina egna naturliga färger, så att din utstrålning maximeras!

www.colourandharmony.se

Catarina Fors

I ett samtal beskriver du situationer i din vardag där du upplever dig osäker och otrygg i din kropp tillsammans med andra människor. Catarina delar med sig av sina insikter och verktyg som kan hjälpa dig framåt.

www.iklarhet.com