Vad innebär  en intuitiv vägledning? En session kan ge en större klarhet i vart man står i livet och vart man är på väg, baserat på de val man har gjort fram tills nu. När jag ‘läser av’ människor så handlar det inte bara om att tala om vad som finns runtomkring och framför den personen, en session kan också, beroende på den jag läser av, handla en del om det inre planet. Det kan vara känslomässiga saker som behöver bearbetas såsom ilska eller sorg, varje session är unik och baseras på vem du är som människa.

Efter en session ska man kunna känna att man har blivit styrkt och kunna gå framåt i livet med större klarhet och fokus och känna att man har fått ett verktyg för att kunna göra de förändringar man önskar göra.

Jag reser gärna till andra städer i Sverige, men då jag inte tar ut resekostnader, som många gör, så vill jag istället ha ett visst antal bokningar. Jag behöver också info om boende och någonstans där jag kan vara när jag gör sittningarna. Den som arrangerar får sin sittning gratis.

Jag arbetar givetvis under tystnadsplikt så allt som kommer fram under en sittning stannar tryggt mellan oss.

En sittning kan göras personligen eller via telefon/Skype.

Skapa dig en bra dag! / Lotta